| 
							newbe

| 

| 

«  : Сентябрь 25, 2017, 00:00:25  »  | 

| 

Продам комплект на 775.
  Материнська плата EVGA nf 650i ultra з 6-фазним контролером живлення процессора 122-CK-NF66-T1 https://www.evga.com/articles/356.asp
  Процесор - C2D e7500 (стабільно працює на 3.8 GHz).
  Матплата з нюансом - не працюють інтегровані USB. Тому доукомплектую pci-контролером на 5 USB. Але ОС з USB не ставиться, USB бачаться тільки з-під ОС. Установка Windows XP з-під DOS з DVD вимагала танців з бубном (подекуди BSOD у процесі). Тому краще мати вже встановлену ОС. Тоді працює без проблем. Модифіковані 45 nm Xeon підтримує, але тільки без розгону, це особливість цього чіпсета, реально вдається хіба дещо розігнати пам'ять. BSEL-mod не пробував.
  MB+usb-controller + CPU E7500 - 850 грн. MB+usb-controller + CPU Xeon E5440 - 1250 грн.
  Час на тестування і манібек - 14 діб.
  Телефонуйте нуль96485сім05сім.[вложение удалено Администратором]  
						 | 

| 
								 | 

| 
									« Последнее редактирование: Ноябрь 09, 2018, 00:34:37  от newbe »
								 | 

| 

| 

|  

| 

| 
							newbe

| 

| 

« Ответ #1 : Февраль 14, 2018, 11:12:01  »  | 

| 

UP 
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

| 

| 

|  

| 

| 
							tIGeR

| 

| 

« Ответ #2 : Февраль 14, 2018, 11:39:03  »  | 

| 

материнка - считайте труп, процу цена 3 копейки, а вы хотите 850 грн? вы оцениваете свой юсби контроллер в 750 грн? 
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

| 

| 

|  

| 

| 
							Felis Domestica

| 

| 

« Ответ #3 : Февраль 14, 2018, 14:12:37  »  | 

| 

В чем выгода взять мать с полудохлым чипсетом за 850, если до 800 можно найти мать на довольно надежном Intel G31 + E8400? 
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

| 

Kyivstar 096-5-17-99-18 MTS 099-346-91-20
  Продажа новых и апгрейд старых ПК, запчасти на ноутбуки. Покупка неисправных ноутбуков.
  Продажа монет евро 
						 | 

|  

| 

| 
							N3CRO

| 

| 

« Ответ #4 : Февраль 14, 2018, 16:04:44  »  | 

| 

это ж ЕВГА, вы чего,+1к за брэнд    
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

| 

| 

|  

| 

| 
							newbe

| 

| 

« Ответ #5 : Февраль 14, 2018, 17:24:13  »  | 

| 

В чем выгода взять мать с полудохлым чипсетом за 850, если до 800 можно найти мать на довольно надежном Intel G31 + E8400?
  Цей "напівдохлий" чіпсет я вже юзаю десь рік або більше. Нарікань немає. Беручи бв завжди є ризик. Не думаю, що з моєю платою він вищий за середній по палаті (775 сокет). Щодо вигоди - я ніде не писав, що це найвигідніша пропозиція. Знайшли вигідніше - купуйте. Я не нав'язуюсь.  Мені, наприклад, не надто подобається G31. Я віддав би перевагу саме своєму варіанту, якби переді мною стояв вибір. это ж ЕВГА, вы чего,+1к за брэнд   Я дуже скромний.  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

| 

| 

|  

| 

| 
							Felis Domestica

| 

| 

« Ответ #6 : Февраль 14, 2018, 17:33:41  »  | 

| 

Цей "напівдохлий" чіпсет я вже юзаю десь рік або більше. Нарікань немає. Беручи бв завжди є ризик. Не думаю, що з моєю платою він вищий за середній по палаті (775 сокет). Щодо вигоди - я ніде не писав, що це найвигідніша пропозиція. Знайшли вигідніше - купуйте. Я не нав'язуюсь.  Мені, наприклад, не надто подобається G31. Я віддав би перевагу саме своєму варіанту, якби переді мною стояв вибір. Вот только не нужно по ушам ездить. Лохов здесь нет. "Вищий за середній по палаті". У nVidia? Чипсеты nForce? А ничего, что матери с такими чипсетами вёдрами выбрасывают? Начиная с S754/939/AM2/AM3 и ноутовские. И если уже USB поотваливались, значит плата полудохлая, и Вы пытаетесь впарить какому-нибудь несведущему барахло. А то, что "год работало" - это особенность nForce, вместо того, чтобы сразу сдохнуть, оно может глюкаво "кое-как" работать, особенно если периодически прогревать феном.  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

| 

Продажа новых и апгрейд старых ПК, запчасти на ноутбуки. Покупка неисправных ноутбуков.
  Продажа монет евро 
						 | 

|  

| 

| 
							newbe

| 

| 

« Ответ #7 : Февраль 14, 2018, 17:47:47  »  | 

| 

Шановні потенційні покупці!!! Будьте уважні! Прийміть до уваги думки експертів "наярмарки", перш ніж наважитися придбати даний лот! Експерти вважають його ненадійним, називають "трупом", і попереджають, що я начебто хочу "впарити" сумнівну річ.
  Що є не так. І з їх думкою я не згоден. Ну та нічо, бог мені нам суддя. От тільки його, мабуть, нема (бога).материнка - считайте труп, процу цена 3 копейки, а вы хотите 850 грн? вы оцениваете свой юсби контроллер в 750 грн?
  Не згоден категорично. Материнка робоча. Але з нюансом. Ви вважаєте, що вона не надійна - проходьте далі, не затримуйтесь. Але, все одно, дякую за коментар. Щодо ціни. Контролеру з процесором ціна десь гривень 150. Плата - десь 700 виходить.  На перевірку 2 тижні даю. Можете взяти поюзати, на 13 день повернете, я вам гроші назад. В чем выгода взять мать с полудохлым чипсетом за 850, если до 800 можно найти мать на довольно надежном Intel G31 + E8400?
  Цей "напівдохлий" чіпсет я вже юзаю десь рік або більше. Нарікань немає. Беручи бв завжди є ризик. Не думаю, що з моєю платою він вищий за середній по палаті (775 сокет). Щодо вигоди - я ніде не писав, що це найвигідніша пропозиція. Знайшли вигідніше - купуйте. Я не нав'язуюсь.  Мені, наприклад, не надто подобається G31. Я віддав би перевагу саме своєму варіанту, якби переді мною стояв вибір. Вот только не нужно по ушам ездить. Лохов здесь нет. "Вищий за середній по палаті". У nVidia? Чипсеты nForce? А ничего, что матери с такими чипсетами вёдрами выбрасывают? Начиная с S754/939/AM2/AM3 и ноутовские. И если уже USB поотваливались, значит плата полудохлая, и Вы пытаетесь впарить какому-нибудь несведущему барахло. А то, что "год работало" - это особенность nForce, вместо того, чтобы сразу сдохнуть, оно может глюкаво "кое-как" работать, особенно если периодически прогревать феном. Знаєте, це властивість усіх чіпсетів, що вони здихають не зразу. Якийсь конкретний через 10 років, якийсь через 5, якийсь через 1, якийсь ще швидше. Селяві. А щодо прогріву, то не грів ні разу. Так і живу. P.S. "Ви" з великої букви не варто. До всіх цілком нормально писати "ви". "Ви" з великої - для виключних випадків, наприклад, до людини яку ви щиро і надзвичайно глибоко поважаєте. І то не обов'язково.   
						 | 

| 
								 | 

| 
									« Последнее редактирование: Ноябрь 11, 2018, 11:45:59  от newbe »
								 | 

| 

| 

|  

| 

| 
							Felis Domestica

| 

| 

« Ответ #8 : Февраль 14, 2018, 18:26:46  »  | 

| 

Шановні потенційні покупці!!! Будьте уважні! Прийміть до уваги думки експертів "наярмарки", перш ніж наважитися придбати даний лот! Експерти вважають його ненадійним, називають "трупом", і попереджають, що я начебто хочу "впарити" сумнівну річ.
  Що є не так. І з їх думкою я не згоден. Ну та нічо, бог мені суддя. От тільки його, мабуть, нема (бога).материнка - считайте труп, процу цена 3 копейки, а вы хотите 850 грн? вы оцениваете свой юсби контроллер в 750 грн?
  Не згоден категорично. Материнка робоча. Але з нюансом. Ви вважаєте, що вона не надійна - проходьте далі, не затримуйтесь. Але, все одно, дякую за коментар. Щодо ціни. Контролеру з процесором ціна десь гривень 150. Плата - десь 700 виходить.  На перевірку 2 тижні даю. Можете взяти поюзати, на 13 день повернете, я вам гроші назад. В чем выгода взять мать с полудохлым чипсетом за 850, если до 800 можно найти мать на довольно надежном Intel G31 + E8400?
  Цей "напівдохлий" чіпсет я вже юзаю десь рік або більше. Нарікань немає. Беручи бв завжди є ризик. Не думаю, що з моєю платою він вищий за середній по палаті (775 сокет). Щодо вигоди - я ніде не писав, що це найвигідніша пропозиція. Знайшли вигідніше - купуйте. Я не нав'язуюсь.  Мені, наприклад, не надто подобається G31. Я віддав би перевагу саме своєму варіанту, якби переді мною стояв вибір. Вот только не нужно по ушам ездить. Лохов здесь нет. "Вищий за середній по палаті". У nVidia? Чипсеты nForce? А ничего, что матери с такими чипсетами вёдрами выбрасывают? Начиная с S754/939/AM2/AM3 и ноутовские. И если уже USB поотваливались, значит плата полудохлая, и Вы пытаетесь впарить какому-нибудь несведущему барахло. А то, что "год работало" - это особенность nForce, вместо того, чтобы сразу сдохнуть, оно может глюкаво "кое-как" работать, особенно если периодически прогревать феном. Знаєте, це властивість усіх чіпсетів, що вони здихають не зразу. Якийсь конкретний через 10 років, якийсь через 5, якийсь через 1, якийсь ще швидше. Селяві. А щодо прогріву, то не грів ні разу. Так і живу. P.S. "Ви" з великої букви не варто. До всіх цілком нормально писати "ви". "Ви" з великої - для виключних випадків, наприклад, до людини яку ви щиро і надзвичайно глибоко поважаєте. І то не обов'язково.   Вот это бред... Не знаете вопроса - не стоить умничать. По грамматике то же самое.  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

| 

Продажа монет евро 
						 | 

|  

| 

| 
							newbe

| 

| 

« Ответ #9 : Февраль 14, 2018, 23:58:58  »  | 

| 

Знаєте, це властивість усіх чіпсетів, що вони здихають не зразу. Якийсь конкретний через 10 років, якийсь через 5, якийсь через 1, якийсь ще швидше. Селяві. А щодо прогріву, то не грів ні разу. Так і живу.
  P.S. "Ви" з великої букви не варто. До всіх цілком нормально писати "ви". "Ви" з великої - для виключних випадків, наприклад, до людини яку ви щиро і надзвичайно глибоко поважаєте. І то не обов'язково. 

Вот это бред... Не знаете вопроса - не стоить умничать. По грамматике то же самое. Щодо граматики можемо не дискутувати. Ми ж-бо не мовознавці.  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

| 

| 

|  

| 

| 
							soile

| 

| 

« Ответ #10 : Февраль 15, 2018, 00:25:15  »  | 

| 

“Ну та нічо, бог мені суддя. От тільки його, мабуть, нема (бога).”
    В третьей заповеди Божией говорится: «Не поминай имени Господа Бога твоего всуе».   Не поминай всуе - значит не поминай понапрасну! 
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

| 

050 50 676 50       097 455 61 55 
						 | 

|  

| 

| 
							newbe

| 

| 

« Ответ #11 : Февраль 15, 2018, 00:30:25  »  | 

| 

В третьей заповеди Божией говорится: «Не поминай имени Господа Бога твоего всуе».   Не поминай всуе - значит не поминай понапрасну!
  Не вірю в казки давніх євреїв, чим "Старий заповіт", власне, є.  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

| 

| 

|  

| 

| 
							soile

| 

| 

« Ответ #12 : Февраль 15, 2018, 00:34:55  »  | 

| 

Не вірю в казки давніх євреїв, чим "Старий заповіт", власне, є. вопрос веры это дело каждого, зачем тогда так пишите, если не веруете в Бога?  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

| 

050 50 676 50       097 455 61 55 
						 | 

|  

| 

| 
							newbe

| 

| 

« Ответ #13 : Февраль 15, 2018, 19:59:38  »  | 

| 

Не вірю в казки давніх євреїв, чим "Старий заповіт", власне, є. вопрос веры это дело каждого, зачем тогда так пишите, если не веруете в Бога? Дуркую.  
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

| 

| 

|  

| 

corvus77

Продавец 

| 

| 

« Ответ #14 : Февраль 16, 2018, 00:58:14  »  | 

| 

Дуркую.
  Однозначно,с шапки темы     
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

| 

| 

|  

| 

| 
							newbe

| 

| 

« Ответ #15 : Ноябрь 08, 2018, 21:02:12  »  | 

| 

UP.
  Материнська плата все ще жива, експлуатується... Пишу ось з компа, основою якого вона є... 
						 | 

| 
								 | 

| 
								 | 

| 

| 

|  

| 
	 |